Kategorier

  • Ingen kategorier

Arkiv

Utgivelser

LYDBØKER – MED SANG OG MUSIKK:

”Heksagon og Elvis”

(MCD 615 / ISBN: 82-92415-01-7)
Utgitt: 8. juli 2002.
Produsert av Kaos-operatørene. Heksagon, fortellerstemme: Christin Grilstad Prøis. Boboz: Pål Prøis. Fridtjof Askjern, gitar, fløyte, fiolin. Børre Flyen, perkusjon. Lars Petter Bull-Tuhus, el. bass.

En dag Boboz kommer på besøk til Heksagon spør han om ikke hun kan trylle ham om til noe helt spesielt. Boboz har nemlig lest om rockekongen Elvis, og det eneste han klarer å tenke på er Elvis! Men Heksagon er ikke videre kjent for sine heksekunster, og tenk hvis hun tryller feil. Tenk om Boboz blir til en saltstøtte eller til kaptein Snabelmann?

”Heksagon og Padde-Boboz”

(MCD 616 / ISBN: 82-92415-02-5)
Utgitt: 14. mars 2003.
Produsert av Dan Glans. Forteller: Helge Winther-Larsen. Heksagon: Christin Grilstad Prøis. Boboz: Pål Prøis. Stian Carstensen: gitar, banjo, trekkspill og fløyte. Paolo Vinaccia: trommer og perkusjon. Harald Galåen: arrangør, flygel og el. piano. Kjetil Lunde: el. bass. Innspilt og mixet av Vidar Lunden på Musikkloftet, Oslo, januar 2003. Produksjonen er støttet av Fond for utøvende kunstnere og Fond for lyd og bilde.

En dag får Boboz et brev fra sirkuset han jobbet på før. Sirkuset spør om han kan komme tilbake. Boboz begynner å øve seg på sirkuskunster. Han snakker også om Penny, en veldig søt klovnejente med lyse fletter, som han engang kjente. Heksagon overmannes av ukjente følelser, hun blir trist og sint. For å forhindre at Boboz drar, henter Heksagon frem trylleboka. Men når Heksagon tryller går det meste galt, og Boboz blir ved en feiltagelse tryllet om til en padde. Full av anger og fortvilelse prøver Heksagon å trylle Boboz tilbake. Til slutt står bare en ting uprøvd. For kan det være som i eventyret? Kan et kyss bringe Boboz tilbake? Og hva er egentlig verst? Å kysse Boboz, eller å kysse en padde?

”Heksagon skrønehistorier”

(MCD 617 / ISBN: 82-92415-03-3)
Utgitt: 21. september 2004.
Forteller: Helge Winther-Larsen. Heksagon: Christin Grilstad Prøis. Boboz: Pål Prøis. Stian Carstensen: gitar, banjo, trekkspill og fløyte. Paolo Vinaccia og Tom Rudi Torjussen: trommer og perkusjon. Harald Galåen: arrangør, flygel og el. piano. Kjetil Lunde og Ole Kristian Wetten: el. bass. Innspilt og mixet av Vidar Lunden på Musikkloftet

Den klønete heksa Heksagon og henne beste og eneste venn, klovnen Boboz bor i hver sin ende av den store skogen. En dag forsvinner den gode, myke bamsen til Heksagon, og enda Heksagon leter gjennom hele borgen er Bamsus umulig å finne. Men hvorfor gjemmer Boboz seg i nypebuskene? Hvorfor har han så mange plasterlapper? Hvorfor er det så vrient å knyte lisseløkker, og hvordan kan det ha seg at det kun er hekser på maleriene i hekseborgen. Er heksemennene også forsvunnet?

”Heksagon tryller en storm”

(MCD 618 / ISBN: 978-82-29415-05-4)
Utgitt: 5. mai 2008.
Forteller: Helge Winther-Larsen. Heksagon: Christin Grilstad Prøis. Boboz: Pål Prøis. Steinar Ofsdal: fløyter. Kenneth Ekornes: perkusjon. Harald Galåen: flygel, trekkspill og arrangementer. Ole Kristian Wetten: el. bass.

Heksagon tryller en storm som ødelegger sirkusvogna til Boboz. Dermed har han ikke noe sted å bo. Heldigvis får han flytte inn i borgen til Heksagon, men han kommer ikke alene, han har med seg et loppesirkus og et esel – og dessuten er han fryktelig lat!
www.heksagon.com

MUSIKKPRODUKSJONER FOR BARN:

May Britt Haug “Smil og vær gal!”

(MCD 611)
Utgitt August 2000.

Inneholder 14 barnesanger, bl.a. skrevet av barnebokforfatter Trond Brænne, og komponistparet Aage Sørensen og Arnstein Øverland. «Smil og vær gal!» rommer toppmusikere som Paolo Vinaccia (trommer), Audun Erlien (bass), Svein Skulstad (gitarer) og Tron Syversen (produsent).
Overskuddet går til Norges Blindeforbunds barne- og ungdomsarbeid. Ny plate kommer 2006.

Musicalen Ronja Røvardotter

(MCD 613)
Utgitt: November 2000.

Astrid Lindgrens fantastiske historie om røverjenta Ronja, som musikal – og musikken på CD. Inneholder sangene, med de artistene, du opplevde under forestillingene på Det norske teatret i 2000. Musikken er skrevet av den danske komponisten Sebastian. Platen er produsert av Egil Monn-Iversen, og utgis i samarbeid med Det Norske Teatret. I rollene finner vi bl.a. Heidi Gjermundsen som Ronja, Bjørnar Teigen som Birk, Reidar Sørensen som Mattis, samt en sprudlende musikergjeng.

Denne finnes ikke på lager.

Thorbjørn Egners viser fra barnetimen

(MCD 614)
Utgitt: 16. oktober 2002.

Utgivelsen inneholder kjente og ukjente Egner-viser, samt to dikt. De fleste ble laget til "Malerklubben" i Lørdagsbarnetimen i 1940-50-årene. Nesten alle sangene er innspilt for første gang, i en bevisst Egnersk ånd, arrangert av Henning Sommerro. Platen er en «live-innspilling», spekket med glede og varme, fremført av Kari Svendsen, Sven Nordin, Pia Borgli, Jørn Simen Øverli og May Britt Haug. Coveret er fullt av Egners egne illustrasjoner. På platen er bl.a. musikerne Bjørn Kjellemyr, kontrabass, Stian Carstensen, trekkspill og banjo, Helge Andreas Nordbakken, perkusjon, Henning Sommerro, flygel og orkesterleder.

Henrik Wergeland – i børnekammeret

(MCD 619)
Utgitt: 9. mai 2005

Kjente norske artister har tonesatt og tolker Henrik Wergelands barnedikt. Cden rommer alt fra søte godnattsanger til sprelske dyresanger med hopp og sprett, til vare, følsomme sanger som viser varmen i Wergelands lyrikk. Vi møter bl.a. Lars Bremnes, Hanne Krogh, Benedicte Adrian, Ulf Risnes, Øystein Dolmen, Bjelleklang, Guren Hagen, Terje Formoe og Veslemøy Solberg. Kunstnerisk ansvarlig er Sigbjørn Nedland. Samarbeidspartnere er Wergelandselskabet og Eidsvoll1814.

Historien om Henrik Wergeland

(MCD 620)
Utgitt: 18. juni 2008

Henrik Wergeland (1808-1845) skrev hele livet. Han skrev poesi, fortellinger, historieverk og skuespill. Men hvem var han egentlig, og hvorfor vant han alles hjerter? I denne lydboken får du høre om hvordan han hadde det som barn, hvordan det var å flytte hjemmefra som 11-åring, hvorfor han ble så opptatt av Norge, og hvordan han kjempet for de svakes kår – for urett var det Henrik Wergeland tålte minst. Lest av Morten Røhrt. Skrevet av Christin Grilstad Prøis.

Vi er representert på samleplatene:
«Tidenes beste barneplate», Universal Music Norway, 2003
«I plankehytta», 2006

Kontaktinfo:

Voldgt. 2, 2000 Lillestrøm, tlfnr. 90 96 58 13, E-post: bruk kontaktskjemaet vårt eller skriv til post (krøllalfa) musico (punktum) no

Lytt på våre utgivelse på www.musikkonline.no